Mbajtese per ene kuzhine ne sirtare

15,500 L

·Mbajtese per ene kuzhine – e pershtatshme per sirtare.

·Ne ngjyrat gold dhe Inox e kombinuar me plastike te bardhe.

·Permasa 90 cm.

·Shume praktike dhe funksionale.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne