Kullese Antrazit

11,000 L13,000 L

·Kullese Pjatash dhe Gotash Antrazit nga Siderplast.

·Ne permasa 60 cm, 80 cm dhe 90 cm.

·Ne ngjyrat e bardhe dhe antrazit.

·Dizajn funksional dhe praktike ne perdorim.

·Cilesi e larte

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

size

60 cm, 80 cm, 90 cm