Priza inkaso vertikale

8,900 L

·Prize inkaso vertikale me tre dalje dhe usb GTV.

·Ngjyra gri dhe e zeze .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Priza inkaso vertikale
8,900 L