Prize Inkaso Mini

3,700 L

·Prize inkaso mini me nje dalje dhe usb GTV.

·Ngjyra gri  .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Prize Inkaso Mini
3,700 L