Prize Inkaso Elevator

19,900 L

·Prize inkaso vertikale me nje dalje dhe usb Elevator.

·Ngjyra gri , materiali inox .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne