Prize inkaso Elevator

13,600 L

·Prize inkaso vertikale me dy dalje Elevator.

·Ngjyra gri .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne