Prize inkaso GTV

5,500 L

·Prize inkaso vertikale me tre dalje GTV.

·Ngjyra gri.

·Teper praktike ne perdorim.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Prize inkaso GTV
5,500 L