Kullese Blanco

8,200 L

·Material inox shume cilesor .

·Dizajn funksional dhe modern.

·Praktike dhe komode.

·Permasat : 38.4 cm dhe 25.15 cm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne