Blanco Lemis 8-IF

25,500 L

·Lavapjate  Inox me dy gropa  nga Blanco.

·Permasat : 86cm/50 cm, thellesia e gropes  20.5 cm / 20.5cm.

·Material Cilesor Inox i punuar .

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Klasik dhe i perjetshem.

·I lehte per tu pastruar.

·Funksional dhe komod ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne