Blanco Legra 6

26,800 L

·Lavapjate granit nga Blanco.

·Ne permasat 58.5 cm / 50 cm, thellesia e gropes 19 cm .

·Ngjyrat gjendje : e bardhe , kafe dhe e zeze.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Legra 6
26,800 L