Blanco Naya XL 9

36,700 L

·Lavapjate granit nga Blanco.

·Ne permasat 86 cm /51 cm, thellesia e gropes 22 cm .

·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta derin ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Naya XL 9
36,700 L