Blanco Lemis 8 S-IF

28,900 L

·Lavapjate  Inox me dy gropa nga Blanco.

·Permasat : 116cm/50 cm, thellesia e gropes 20.5 / 20.5cm.

·Material Cilesor Inox i punuar .

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Klasik dhe i perjetshem.

·I lehte per tu pastruar.

·Funksional dhe komod ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Lemis 8 S-IF
28,900 L