Blanco Etagon 500 U

46,000 L

·Lavapjate granit inkaso nga Blanco.

·Ne permasat 50 cm / 40 cm, thellesia e gropes 20 cm .

·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

·I pershtatshem per bango kuarci, graniti dhe mermeri.

·Te perfshira ne cmim edhe dy shufra mbajtese te cilat iu ndihmojne gjate punes suaj te perditshme ne kuzhine.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Etagon 500 U
46,000 L