Shine Movento

4,500 L10,000 L

·Shina Movento  – ofron rreshqitje te lehtee te sinkronizuar  .

·Me gjatesi 30 cm deri ne 50 cm , dhe 55 cm, 60 cm,70 cm dhe 75 cm  .

·Blumotion– per mbyllje te bute dhe te lehte te sirtarit.

·Tip-On – hapje me nje prekje te lehte e kanatit dhe mbyllja e sirtarit lehte dhe bute.

·Servo-Drive– hapje me nje prekje e kanatit dhe mbyllja e lehte dhe e bute-mbeshtetja elektrike e hapjes.

·Per nje rreshqitje sa me te lehte , gjate gjith jetes se mobiljes.

·Peshembatje deri ne 40 kg – 60  kg.

·Funksioncilesi dhe komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Shine Movento
4,500 L10,000 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

size

30 cm – 50 cm, 55 cm / 60 cm, 70 cm, 75 cm