Stabilizues anesor

2,600 L

·Stabilizues anesor- per shina me hapje te plote dhe te pjesshme.

·Gjatesia nominale e stabilizuesit per hapje te plote eshte 750mm.

·gjatesia nominale e stabilizuesit per hapje te pjesshme eshte 650mm deri ne 1400 mm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

stabilizues anesor

per hapje te pjesshme, per hapje te plote