Pluhur Gold

·Ngjyrë ari i zbehtë me kokërr të trashë, shkëlqim të lartë me fuqi të mirë fshehëse.

·Shkathtësia e këtij pigmenti metalik ju lejon të plotësoni çdo nevojë industriale dhe dekorative duke e holluar atë në convertitorin e përshtatshëm me bazë tretës.

·Pluhuri metalik nuk është i përshtatshëm për lyerjen e produkteve të destinuara për përdorim të jashtëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne