ASTAR TRANSPARENT ALCEA TIKSO

·Primeri poliuretani transparenti universal, i përshtatshëm për lyerjen e produkteve të ndryshme dhe veçanërisht në ato raste kur kërkohet aplikimi i disa shtresave (p.sh. korniza).

·Karakterizohet nga transparenca, vertikaliteti dhe mbulimi i shkëlqyer. Lëmimi dhe rezistenca ndaj heqjes janë gjithashtu shumë të mira.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne