DILUENT EPOKS PER EPOKSIDE

·Përzierje e tretësve të projektuar për hollimin e produkteve epoksi të ndërlidhura dhe vinyl epoksi me të dyja katalizatorë amine dhe amide.

·Tretësit janë studiuar me kujdes për të përmirësuar përputhshmërinë në aplikime që duhet të kenë rezistencë të lartë kimike.

·Ky hollues është absolutisht i nevojshëm në kataliza e produkteve epoksi, të aplikuara me spërkatje, të përdorura në industri, si astaret ashtu edhe bojrat të cilat janë katalizuar me addukte poliamine si 9925/7779 dhe 9925/4000 pasi favorizon përputhshmërinë e tyre.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne