BOJE E BARDHE 10% ALCEA TIKSO

·Shtresa e bardhë poliuretani Uretal është një shtresë e sipërme që thahet shpejt me mbulim të shkëlqyer, butësi dhe rezistencë ndaj gërvishtjeve.

· I përshtatshëm për cikle për një gamë të gjerë nënshtresash duke përfshirë MDF, drurë të fortë dhe të rimeso. Ideale për dyer dhe mobilje të montuara.

·Karakteristikat e shkëlqyera të lagshmërisë dhe mbushjes.

·Veshja e sipërme nuk është e përshtatshme për aplikimin e nënshtresave ku synohet përdorimi i jashtëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

BOJE E BARDHE 10% ALCEA TIKSO