BOJE E BARDHE 10%

· 25 KG

· Finiture mat poliuretani i bardhë me tharje të shpejtë, mbulim të shkëlqyer, butësi dhe rezistencë ndaj gërvishtjeve.

·I përshtatshëm për lyerjen e drurëve me pore të mbyllura, drurit të rimeso, dyerve dhe mobiljeve të montuara.

·Produkti nuk është i përshtatshëm për lyerjen e produkteve të destinuara për përdorim të jashtëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

BOJE E BARDHE 10%