ACETON

·Acetoni është një lëng i paqëndrueshëm dhe i ndezshëm me një erë të veçantë karakteristike që mund të përzihet me ujë, alkool, kloroform, eter dhe është sigurisht një nga tretësit më të përdorur sot falë toksicitetit të tij të ulët dhe fuqisë së lartë tretës.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

ACETON