DILUENT LAVAZHI- BRENNA

·Holluesi per larje është një lloj produkti i veçantë i destinuar për degresimin e produkteve të ndotura me vajra përpunues, yndyrna dhe papastërti në përgjithësi, edhe nëse nuk rrjedh nga lyerja ose përpunimi mekanik.

·Për sa i përket karakteristikave teknike dhe performancës, holluesi i larjes ka një avullim të shpejtë të veçantë që e lë produktin e trajtuar të thatë në një kohë të shkurtër.

·Edhe avujt e tretësit për larje nuk janë shumë të dukshme dhe me dëmtim të kufizuar dhe për këtë arsye përdorimi i tij nuk kërkon përdorimin e dorezave mbrojtëse dhe maskave që kufizojnë thithjen.

·Për më tepër, për sa i përket përdorimit, holluesi larës mund të përdoret me furçë, spërkatës dhe madje edhe një tampon, sipas nevojave të ndryshme.

·Nga ana tjetër, nuk është i përshtatshëm për të hequr ndryshkun dhe bojën dhe në fund të fundit është lehtësisht i ndezshëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

DILUENT LAVAZHI- BRENNA