DILUENT POLIURETANIK-BRENNA

·Holluesi poliuretani është një lloj holluesi i karakterizuar nga një kohë tharjeje mesatare dhe është një produkt ideal për hollimin e astareve poliuretani, finiturave dhe bojrave në përgjithësi, si mono ashtu edhe dykomponenteshe.

·Holluesi poliuretani është bërë nga lëndë të para shumë të përzgjedhura dhe përdoret për hollimin e veshjeve bazë poliuretani mono- dhe dykomponent, finiturave me shkëlqim dhe mat.

·Holluesi poliuretani përdoret kryesisht në sektorin e mobiljeve, përdoret për të holluar bojërat poliuretani të të gjitha llojeve dhe për t’i sjellë ato në rrjedhshmërinë e dëshiruar.

·Shkalla e avullimit të holluesit poliuretani rrit shkëlqimin dhe shtrirjen e bojës.

·Falë fuqisë së tij të lartë tretëse, mund të përdoret gjithashtu për të pastruar pistoletat, furçat dhe mjetet e ndotura me bojë të të gjitha llojeve.

·Përdoret gjithashtu për pastrimin e sipërfaqeve, furçave dhe furçave të ajrit të ndotura nga bojëra të pathara. Holluesi poliuretani është veçanërisht i përshtatshëm për hollimin e bojrave poliuretani që përdoren në lyerjen e metaleve, mobiljeve, instrumenteve muzikore dhe drurit në përgjithësi.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

DILUENT POLIURETANIK-BRENNA