RITARDANT

·Përzierje esteresh të përshtatshme për hollimin e produkteve të bojës poliuretani dhe poliakrilike, të përshtatshme si retardante sidomos në stinën e verës.

·E vlefshme si për produktet transparente ashtu edhe për ato me pigment.

·I përshtatshëm për të gjitha aplikimet me spërkatje dhe rul.

·Ajo ka funksioni i një bashkëadjuvanti për të shmangur flluska klasike që krijohen gjatë ndërlidhjes së produkte poliuretani poliakrilik.

· Nuk përmban hidrokarbure aromatike.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne