Astar i bardhe Alcea

·Primer mbushës poliuretani i formuluar me rrëshirë alkide të hidroksiluara për t’u përdorur si shtresë bazë për dru, me densitet të mesëm, në aplikime të brendshme (mobilje, orendi, etj.).

·Primeri i bardhë poliuretani URETAL për përfundimet e brendshme është ideal për aplikim të sheshtë dhe vertikal, për sisteme me ngjyra të forta ku kërkohen kërkesa të plota për mbushje, pa tkurrje.

·Primeri URETAL është i përshtatshëm si për nënshtresa të brendshme MDF ashtu edhe për pllaka chipi dhe nuk është i përshtatshëm për aplikimin e nënshtresave ku synohet përdorimi i jashtëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Astar i bardhe Alcea