DILUENT SINTETIK

·Përzierje tretësish aromatikë, acetate të përshtatshme për hollimin e produkteve të primerit dhe shtresës së sipërme, transparente dhe të pigmentuara.

·I përshtatshëm për të gjitha aplikimet me spërkatje.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

DILUENT SINTETIK