IMPENJANTE ME BAZE UJI (GEOWOOD)

·IMPREGNATOR UNIVERSAL ME BAZE UJO

·Geovit UNI 4832 / WLXX është një agjent impregnues universal me bazë uji; mbron drurin nga sulmet nga agjentët atmosferikë dhe rrezet UV.

·Formulimi i tij i veçantë lejon aplikimin edhe në drurë të trajtuar më parë. Geovit UNI 4832 / WLXX është ideal për lyerjen e objekteve të brendshme dhe të jashtme prej druri (shtëpi prej druri, mobilje kopshti, belveder, dritare, dyer, grila dhe grila druri të errët).

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne