IZOLANT ALCEA

·Izolant transparent dy komponentesh për drurë ngjyre te hapur dhe ekzotikë.

·Produkti karakterizohet nga elasticitet dhe ngjitje e shkëlqyer, prandaj nëse katalizohet me 9912/0699 mund të përdoret si promovues ngjitjeje për letrat melamine për cikle llakimi.

·Gjithashtu ai mund të përdoret si izolues dhe nxitës ngjitjeje për drurët ekzotikë për të krijuar cikle lyerje transparente.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne