BOJE E BARDHE

·5% / 10% / 30% / 60% / 100%

·Shtresa e bardhë poliuretani URETALI është një shtresë e sipërme që thahet shpejt me mbulim, butësi dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve.

· I përshtatshëm për cikle për një gamë të gjerë nënshtresash duke përfshirë MDF, pore të mbyllura, drurë të ngurtë dhe me rimeso; ideale për dyer, punime te fabrikuara dhe mobilje të montuara.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne