BOJE E BARDHE 20% ALCEA TIKSO

·Boje e bardhe 20% është një shtresë e sipërme që thahet shpejt me mbulim, butësi dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve.

·I përshtatshëm për cikle për një gamë të gjerë nënshtresash duke përfshirë MDF, pore të mbyllura, drurë të ngurtë dhe me rimeso; ideale për dyer, punime te fabrikuara dhe mobilje të montuara.

·Gjitheanesia e produktit e lejon që ai të përdoret për aplikim të sheshtë dhe vertikale.

·Kjo veshje e sipërme nuk është e përshtatshme për aplikimin e nënshtresave ku synohet përdorimi i jashtëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

BOJE E BARDHE 20% ALCEA TIKSO