BOJE MAT POLIURETANI NJË KOMPONENTËSHE

·Strong Varnish është një llak poliuretani monokomponent pa ngjyrë me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ujit dhe agjentëve atmosferikë, për mbrojtjen dhe mbarimin e çdo suporti prej druri në pjesën e jashtme dhe të brendshme, i përgatitur edhe më parë me agjent impregnues Legnovit.

·Ka rezistencë të mirë ndaj goditjes dhe gërvishtjes, aq sa nuk gërvishtet shumë.

·Ajo është në thelb një bojë për dekorimin e mobiljeve, kornizave të dritareve dhe dyshemeve prej druri me një përfundim mat.

·Përzihet në të gjitha raportet me 0033/0 për të marrë përfundime gjysmë lucido me shkëlqimin e dëshiruar.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

BOJE MAT POLIURETANI NJË KOMPONENTËSHE