BOJE LUCIDO POLIURETANI NJË KOMPONENTËSHE

·Strong Varnish është një bojë poliuretani transparente lucido, një komponenteshe, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ujit dhe agjentëve atmosferikë, përdoret për mbrojtjen dhe si finiture e çdo suporti prej druri të brendshëm dhe të jashtëm, edhe ato të përgatitura më parë me impregnim Legnovit.

·Ka rezistencë të mirë ndaj goditjes dhe gërvishtjes, kështu që është pak e gërvishtshme.

·Tharja është veçanërisht e shpejtë dhe rekomandohet për lyerjen e varkave, mobiljeve, dritareve, dyshemeve prej druri, grilave dhe për aplikime në natyrë me angazhim të madh.

·Përzihet në të gjitha raportet me 0032/0 për të marrë përfundime gjysmë lucido me shkëlqimin e dëshiruar.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne