PRIMER GRI KUNDRA NDRYSHKUT

·PRIMER GRI KUNDRA NDRYSHKUT ME FOSFAT ZINKU NJE KOMPONENTESHE

·Frenues sintetik i ndryshkut që përmban fosfat zinku i formuluar me rrëshirë të modifikuar alkide dhe me zgjatues të posaçëm që përdoren si shtresë primer për objektet metalike.

·Mund të lyhet me nitro, sintetik me tharje të shpejtë, gome , shtresë vinili etj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne