SMALTO OSE DTM KONVERTOR MAT

·Smalto mat qe mund te perdoret si “Direct To Metal”, solide e lartë, tharje e shpejtë, ideale për përgatitjen e thellë të objekteve prej hekuri për sektorin e bujqësisë: traktorë të vegjël, vagona bujqësore, pirunët, farës, shirëse, fuçi shpërndarëse, makineri bujqësore, kamionë pirunësh, gunga, skela, makineri tokësore, transportues, zdrukthtari në përgjithësi.

·Mund të jetë i veshur me smalt nitro një përbërës, sintetik, gome të klorur dhe vinili.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne