BAZE GJYSME-LUCIDO

·Veshje e sipërme poliuretani me dy komponenteshe gjysmë lucido me rezistencë të mirë kimike dhe ndaj motit.

·I lehtë për t’u aplikuar dhe e butë në prekje. Përdoret veçanërisht për veshjen e pjesëve gjysmë lucido në karrocat industriale.

·Përdoret për mbrojtjen e veglave të makinerive, produkteve industriale, kornizave metalike dhe arredimit.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

BAZE GJYSME-LUCIDO