KONVERTUES GJYSME-LUCIDO

·KONVERTUES GJYSME-LUCIDO ME THARJE TE SHPEJTE NJEKOMPONENTESHE 

· Veshje e sipërme alkide gjysmë lucido me tharje të shpejtë që ka një kohë të mirë tharjeje të shpejtë, elasticitet dhe rezistencë të shkëlqyer në ambiente të jashtme.

·Është i përshtatshëm për veshjen e makinave bujqësore, shasive, urave, vinçave dhe artikujve industrialë.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne