BOJE E ZEZE MAT

·Smalto mat me tharje të shpejtë ngjyre e zeze nje kompnenteshe, ideale për lyerjen e makinerive bujqësore, makinerive të tokës lëvizëse, makinerive të ndërtimit, rimorkiove, automjeteve industriale, veglave të makinerive, skelave, vinçave, fuçive dhe përhapësve

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne