PASTA MAT

·Pastë mat me bazë tretës .

·Mund të shtohet në përfundime ose në konvertues nitro, poliuretani, akrilik dhe sintetikë që duhet të ulet perqindja e shkelqimit, sipas skemës së raportuar në Tntnext.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne