TANDEMBOX

TANDEMBOX antaro është simbol i stilit të qartë dhe i formave me kënde – qoftë në rastin me parmak, qoftë në rastin e sirtarit të mbyllur me element për vendosje. Të gjithë komponentët janë përputhur me njëri-tjetrin sipas ngjyrës dhe evidentojnë kështu dizajnin purist të produktit.

Show Filters

Showing all 10 results

Edhe mbështetjet e ndryshme të disponueshme për hapjen mund të kombinohen sipas dëshirave tuaja. SERVO-DRIVE, mbështetja elektrike e hapjes, në kombinim me BLUMOTION, ose me TIP-ON, mbështetjen mekanike të hapjes.

Karakteristike për dizajnin purist të produktit: parmaku në formë katrore.

Me anë të elementeve për vendosje nuk realizoni vetëm sirtarët e mbyllur, por gjithashtu arrini një stil të veçantë duke bërë diferencën. Keni mundësi zgjedhjeje midis elementeve për vendosje Blum prej xhami ose metalike. Janë të mundshme edhe materiale të tjera, si p.sh. druri.

Të gjitha pjesët plastike përputhen secila me ngjyrën e anësores.

Programi i përcaktuar i ngjyrave dhe i materialeve përfshin tre variante në metal: e bardhë mëndafshi, gri (alumin i bardhë, RAL 9006) dhe e zezë toke, si dhe variantin me çelik të pandryshkshëm në ngjyrë inoksi.