Prize Inkaso katrore GTV

5,000 L

·Prize inkaso katrore me dalje GTV.

·Ngjyra gri .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne