Prize inkaso Cilindrike GTV

5,000 L8,000 L

·Prize inkaso cilindrike ne dy variante

· Me 4 dalje  ose  me usb dhe 3 dalje GTV.

·Ngjyra gri.

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

funksioni

me usb, pa usb