Mbajtese kollaresh GTV

4,000 L

·Mbajtese per kollaret nga GTV.

·Ne ngjyrat antrazit dhe e bardhe .

·Teper praktike ne perdorim .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne