Prize Inkaso GTV Inoks

8,000 L

·Prize inkaso horizontale me tre dalje GTV.

·Materiali Inoks  .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne