Organizuese per rrobat GTV

10,000 L16,200 L

·Organizuese  per rrobat nga GTV .

·Ngjyre e bardhe dhe antrazit .

·Ne permasat 60 cm, 70 cm, 80 cm dhe 90 cm.

·Cilesi e larte dhe teper praktike ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

size

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm