Kolone QUADRA

49,000 L68,000 L

·Kolone ushqimore QUADRA .

·Ne permasat 30 cm , 40 cm 45 cm dhe 60 cm.

·Dizajn unik dhe komod .

·Mbyllja eshte e bute fale sistemit soft-close.

·I perbere me 5 koshashume praktike ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Kolone QUADRA
49,000 L68,000 L

Me Shume Informacion

size

30 cm, 40 cm, 45 cm, 60 cm