Ashensor GTV 12 kg

5,800 L

·Ashensor per dollapin GTV.

·Me peshembatje deri ne 12 kg.

·Gjeresia e mekanizmit eshte 83 cm deri ne 115 cm 

·Ngjyra eshte e bardhe dhe e zeze.

· Zgjidhje praktike per dollape te larte, iu ofron lehtesim ne perditshmerine tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne