Prize inkaso Prestino

16,000 L

·Prize inkaso horizontale me dy dalje+ usb dhe fisha per televizor  GTV.

·Ngjyra e zeze .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne