Kendore ne forme gjysme rrethi Quadra

38,500 L

·Kendore ne forme gjysem rrethi antrazit.

·Ne permasen  45 cm  dhe mbyllja e tij behet bute fale mekanizmit soft- close.

·Behet me hapje majtas ose djathtas.

·Kapaciteti i seciles shporte eshte 15 kg.

·Me mekanizmin e kendit ju mund te shfrytezoni hapesiren e ruajtjes dhe gjithashtu eshte teper komode ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Kendore ne forme gjysme rrethi Quadra
38,500 L