Blanco Solon

19,700 L

·Kosh inkaso per banak.

·Kapaciteti majtes 7L.

·Koshi eshte inoks i cilesise se larte dhe lehtesisht i pastrueshem.

·Ju lejon te hidhni mbeturinat organike prane jush kur gatuani, pa pasur nevoje te perkuleni.

·Dizajn funksional, praktik dhe modern.

·Zgjidhje praktike qe iu ofrojne komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne