Blanco Push Control

9,900 L

·Pilete automatike per lavapjaten.

·Kontrollim ne menyre manuale e piletes.

·Dizajn funksional dhe modern.

·Prakticitet ne punen e perditshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne